Fitness ruimteFitness loopbanden

FITNESS RUIMTE

De fitnessruimte met een oppervlakte van circa 150 m² bevindt zich op de benedenverdieping van ’t AFC en beschikt over:

  • de nieuwste Technogym cardio apparatuur
  • de nieuwste Technogym kracht apparatuur
  • een scala aan klein fitness materiaal voor vrije oefeningen
  • luchtbehandelingssysteem waardoor de ruimte constant van een aangename koele temperatuur is voorzien
  • grote tv-schermen in het cardio trainingsgedeelte
  • de ruimte is voorzien van daglicht

Leden maken zelfstandig gebruik van de fitnessruimte. Voor begeleiding op de fitnesstoestellen bestaat de mogelijkheid kosteloos gebruik te maken van vaste begeleidingsuren of, desgewenst, een afspraak te maken voor een ander moment.


WORKOUTZALEN

In beide workoutzalen worden verschillende groepslessen gegeven. De zaal op de 4e etage is 100 m² en biedt ruimte voor maximaal 15 deelnemers (rekening houdend met de geldende coronamaatregelen).

Daarnaast biedt de workoutzaal van 80 m² op de 3e etage ruimt voor ongeveer 12 deelnemers (rekening houdend met de geldende coronamaatregelen).  Graag geven wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht en ruimte tijdens groepslessen.


ZwembadAFC Pool

Ons zwembad is ongeveer 200 m² groot en loopt van 0,20 meter af tot een diepte van 1.40 meter. Het zwemwater heeft een aangename temperatuur van 29 graden Celsius. Op vastgestelde tijden is er ruimte om vrij gebruik te maken van het zwembad. Naast vrij zwemmen worden met regelmaat kinderzwemlessen en Aqua Fitness lessen georganiseerd.

Aan de rand van het zwembad ligt onze heerlijk verwarmde whirlpool met een watertemperatuur van ongeveer 32 graden Celsisus.

Direct aangrenzend aan de beide baden ligt op een hoger gelegen terras de geheel vernieuwde AFC-bar waar een ruim assortiment van zowel gezonde als gezellige items te verkrijgen zijn.


SquashbanenSquash_G_NH_conference-centre-leeuwenhorst_212_med

SQUASHBANEN

De squashbanen bevinden zich in het Cheers Sportscafè. Voor de squashbanen bedragen de kosten € 9,50 per half uur per baan. Bij aanschaf van een van onze AFC & Wellness abonnementen is squashen inbegrepen.

Het is noodzakelijk om vooraf een squashbaan te reserveren. U kunt contact opnemen met de centrale receptie onder het nummer +31.252.378888

BowlingbanenCheers_bowling_hotel-facilities_NH_conference-centre-leeuwenhorst_007_med

Ook beschikt het Cheers sportscafé over 4 bowlingbanen. De kosten voor het bowlen bedragen € 6,75 per half uur per baan of € 13,50 per uur per baan. Bowlen is dagelijks mogelijk van 09.30 tot 24.00 uur.

Om één van de bowling banen te reserveren kunt u contact opnemen met de centrale receptie onder het nummer +31.252.378888

Er zijn genoeg mogelijkheden om je workout ontspannen af te sluiten; met een frisse duik in het zwembad, in de warmte van de whirlpool of de sauna óf kom tot rust in onze vernieuwde bar voor een kopje koffie/thee of een drankje.